dilluns, 10 d’octubre de 2016

Panellets 2016

Celebreu el Halloween o la Castanyada?

Nosaltres a casa celebrem la castanyada, però ami m'agrada molt posar carabasses, teranyines i decoració de halloween, cosa que no comparteixen a casa meva.. em miren malament, ho se!!!

El que no pot faltar mai aquest dia són les castanyes torrades, els moniatos i els típics panellets

La recepta és la de cada any, aqui us deixo els enllaços per si us animeu, poso aquest post abans perquè els pogueu fer, i el dia 31 posaré la foto dels que hare aquest any, que seran gairebé iguals que els d'altres anys.. no poden faltar els de pinyons, coco, ametlla, fruita i xocolata.
Hi ha receptes  què no posen Patata, jo si que li poso, els he intentat fer sense patata però per al meu gust quedan molt dolços, amb excés!

Cosas molt importants:(Crec que cada any explico el mateix, ho sento !!! )

Els pinyones han de ser d'aqui, res de pinyones xinesos, no són barats i no són bons.
Tampoc se us acudeixi moldre les ametlles a casa, compreu la farina d'ametlla. Per que? Doncs per que les ametlles tenen olis i si ho fem nosaltres a casa s'expandirien i els panellets no us quedarien bé.
Mes coses ... Un cop tingueu la massa deixeu-la reposar una estona un parell d'hores, treballareu millor la forma dels panellets.


I molt important no saltar-se cap pas, i no deixar-se cap ingredient.

I una altra cosa a tenir en compte és que és millor fer-los dies abans estan molt millor als 2 o 3 dies, i fins i tot els poden elaborar 1 setmana abans, el problema és que si els fem amb tants dies d'antelació potser la nit del 31 ja no ens quedarà ni un, i ho dic per experiència.

Feliç Castanyada. Feliç Haloween!!http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2015/10/panellets-2015.html


http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2014/10/httplacuinadelucia.html

http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2012/10/panellets.html