dilluns, 24 d’octubre de 2016

Pasta amb bacó, xampinyons i formatge manxec


Avui prepararé una pasta amb xampinyons, bacó i formatge manxec, que li donarà un toc una mica fort.
La pasta que he utilitzat és de la marca Garofalo és una pasta que m'agrada molt, i que només la trobo el supermercat de El corte Ingles, i per sort moltes vegades al 50% la segona unitat



Ingredients

-pasta
-Bacó
-Xampinyons
-ceba
-formatge manxec
-sal
-Pebre
-Oli d'oliva


Preparem la salsa.
Posem en una paella una mica d'oli.
Afegim la ceba ratllada, quan la ceba queda transparent afegirem els xampinyons nets i tallats petits, quan els tinguem fets afegirem el bacó tallat a tires miuy fines, quan el bacó queda dauradet hi afegim la nata liquida i deixem de bulli uns minuts, afegim el formatge ratllat, sal i pebre.
Bullim la pasta.
Servim la pasta amb la salsa.
Un plat de pasta fet en uns minuts, i molt fàcil.